Belastingaangiftes laat u verzorgen door een erkend belastingadviseur

Belastingaangiftes zijn in Nederland verplicht. Zowel bedrijven als particulieren dienen hun aangiftes tijdig bij de Belastingdienst aan te leveren Heeft uw weinig tijd om uw eigen administratie bij te houden? Vindt u het prettig wanneer uw administratie – en daarmee de belastingaangiftes – door een belastingadviseur wordt bijgehouden? Dan is administratiekantoor Kaspers Advies in Stadskanaal u graag van dienst.

Belastingaangiftes: erkend belastingadviseur

Administratiekantoor Kaspers Advies staat geregistreerd als erkend belastingadviseur. Indien u uw administratie – zoals belastingaangiftes – door mij laat verzorgen, bent u verzekerd van een betrouwbare en zorgvuldige administratie. Bij Kaspers Advies heeft u nergens omkijken. Het enige dat u hoeft te doen, is uw administratie aan mij te overhandigen zodat ik uw belastingaangiftes tijdig kan verwerken en indienen.

Belastingaangiftes op locatie verzorgen

Bij ondernemers in de omgeving van Groningen en Assen, zoals Winschoten, Veendam, Hoogezand, Borger en Gieten, kom ik als belastingadviseur op locatie. Dit biedt als voordeel dat mijn klanten niet met hun administratie over straat hoeven. Indien nodig kom ik ook bij particulieren thuis om hun de belastingaangiftes en andere administratieve zaken te verzorgen. In goed overleg kunnen hier afspraken over worden gemaakt.

Belastingaangiftes door administratiekantoor Kaspers Advies

  • omzetbelasting
  • loonbelasting
  • dividendbelasting
  • vennootschapsbelasting

Belastingaangiftes uitbesteden

Belastingaangiftes dienen tijdig naar de Belastingdienst te worden opgestuurd om geen boete te riskeren. Wanneer u uw tijd liever aan zakendoen besteed en / of niet over voldoende kennis beschikt, laat uw belastingaangiftes dan over aan administratiekantoor Kaspers Advies. In een vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis met u en leg ik mijn werkwijze uit.

Administratiekantoor Kaspers Advies begeleidt, ondersteunt en adviseert!

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u toch nog een vraag of zijn er onduidelijkheden, zoek dan contact met mij! Binnen 48 uur neem ik contact met u op! Is het dringend, neem dan telefonisch contact met mij op via 06-123 728 81.

Harm-Jan Kaspers, eigenaar Kaspers Advies