Startersbegeleiding door geregistreerd belastingadviseur

Wilt u een eigen bedrijf starten in de omgeving Groningen en Assen? Wilt u dit goed en doordacht aanpakken? Dan helpt Kaspers Advies in Stadskanaal u daar graag bij! Startende ondernemers biedt ik ‘Startersbegeleiding’. ‘Startersbegeleiding’ houdt in dat ik u begeleidt en van advies voorzie bij het oprichten van uw eigen bedrijf. Bij het starten van een eigen onderneming komt vaak meer bij kijken, dan in eerste instantie wordt gedacht.

’Startersbegeleiding’: begeleiden en adviseren

Wanneer u een onderneming wilt starten, dan weet u (in de meeste gevallen) al welke producten en / of diensten u wilt aanbieden. De keuze voor een ondernemingsvorm is soms lastiger. Als belastingadviseur kan ik u daar uitstekend in adviseren. Tijdens de ‘Startersbegeleiding’ nemen we alle ondernemingsvormen en de bijbehorende fiscale gevolgen grondig door. Pas wanneer dit duidelijk op papier staat, vindt de volgende stap in de ‘Startersbegeleiding plaats: aanmelden bij Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

‘Startersbegeleiding’ bij administratiekantoor Kaspers Advies

  • Bepalen ondernemingsvorm
  • Aanmelden Kamer van Koophandel en de Belastingdienst
  • Inrichten financiële administratie
  • Op de hoogte stellen van een aantal overheidsinstanties
  • Schrijven ondernemingsplan
  • Eventueel aanvragen zakelijk krediet

Startersbegeleiding: ondernemingsplan

De inhoud van de ‘Startersbegeleiding’ kan per startende ondernemer verschillen. Verschillende factoren kunnen daarbij een rol spelen, zoals geld. Niet elke starter hoeft een lening aan te vragen. Indien u wel van een lening gebruik dient te maken, is een ondernemingsplan noodzakelijk. Gedurende de ‘Startersbegeleiding’ zal ik u begeleiden, ondersteunen en adviseren bij het schrijven van het ondernemingsplan.

Startersbegeleiding: vrijblijvende intake

Wilt u als startende ondernemer in de omgeving van Groningen en Assen meer weten over de ‘Startersbegeleiding’ van administratiekantoor Kaspers Advies in Stadskanaal? Neem gerust eens contact met mij op! Ik maak graag een vrijblijvende afspraak – intakegesprek – met u!

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u toch nog een vraag of zijn er onduidelijkheden, zoek dan contact met mij! Binnen 48 uur neem ik contact met u op! Is het dringend, neem dan telefonisch contact met mij op via 06-123 728 81.

Harm-Jan Kaspers, eigenaar Kaspers Advies