Belastingadviseur MKB-ondernemers in Groningen en Drenthe

Bent u als ondernemer in het MKB op zoek naar een deskundig en betrouwbaar belastingadviseur in de regio Groningen en Assen? Breng uw administratie onder bij administratiekantoor Kaspers Advies in Stadskanaal! Kaspers Advies is geregistreerd belastingadviseur. Met een geregistreerd belastingadviseur is een MKB-ondernemer altijd verzekerd van een betrouwbaar en zorgvuldig uitgevoerde administratie. Naast het tijdig in orde maken van uw administratie adviseer ik daar waar nodig is, zodat u financieel nooit voor verrassingen komt te staan.

Administratiekantoor voor MKB

Als administratiekantoor heeft Kaspers Advies veel ervaring op het gebied van MKB. Kaspers Advies ondersteunt, begeleidt en adviseert diverse ondernemingen in het MKB in de omgeving van Stadskanaal, zoals Borger, Gieten, Assen, Groningen, Veendam, Hoogezand en Winschoten. Uw aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en alle andere zaken, zoals de jaarrekening en BTW-aangiftes, kunt u daarom met een gerust hart aan mij overlaten.

Belastingadviseur voor MKB-ondernemers

  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte inkomstenbeslasting
  • BTW-aangiftes
  • Jaarrekening
  • Opstellen bezwaarschriften
  • Aanvragen en wijzigingen voorlopige teruggave / aanslag
  • Bijstellen ondernemingsplan

Belastingadviseur MKB op locatie

Het bijhouden van de administratie neemt (veel) tijd in beslag. Deze tijd stopt u als MKB-ondernemer liever in het zakendoen. Logisch dat u uw administratie wilt uitbesteden aan een bekwaamd en professioneel administratiekantoor. Wilt u dat de belastingadviseur de werkzaamheden binnen uw bedrijf uitvoert? Dan bent u bij administratiekantoor Kaspers Advies aan het goede adres!

Meer informatie MKB-diensten

Wilt u als MKB-ondernemer worden ontzorgd op het gebied van uw administratie? Neem gerust eens contact op met administratiekantoor Kaspers Advies. Ik kom graag bij u langs om mijn werkwijze en MKB-diensten nader uit te leggen.

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u toch nog een vraag of zijn er onduidelijkheden, zoek dan contact met mij! Binnen 48 uur neem ik contact met u op! Is het dringend, neem dan telefonisch contact met mij op via 06-123 728 81.

Harm-Jan Kaspers, eigenaar Kaspers Advies