Jaarrekening opstellen door geregistreerd belastingadviseur

U zoekt een administratiekantoor in de regio van Groningen en Assen voor onder andere het opstellen van de jaarrekening? Een administratiekantoor dat u ontzorgt en waar u op kunt vertrouwen? Kaspers Advies in Stadskanaal is u graag van dienst! Als geregistreerd belastingadviseur beschik ik over ruime ervaring en veel kennis van jaarrekeningen. Of u nu eigenaar bent van een besloten vennootschap, eenmanszaak of als zzp’er werkt, bij Kaspers Advies bent u verzekerd van een betrouwbaar en zorgvuldig opgestelde jaarrekening!

Jaarrekening en Kamer van Koophandel

In de jaarrekening staat de financiële situatie van uw onderneming van het afgelopen boekjaar. Als ondernemer van een besloten vennootschap of naamloze vennootschap dient u elk jaar een jaarrekening naar de Kamer van Koophandel te sturen. Wilt u uw administratie aan een administratiekantoor laten uitbesteden? Dan kom ik graag eens vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

De jaarrekening bestaat uit:

  • Bedrijfsinformatie
  • De balans
  • Winst- en verliesrekening of resultatenrekening
  • Een toelichting
  • Overige gegevens met in bepaalde gevallen een accountantsverklaring

Jaarrekening met accountantsverklaring

In sommige gevallen dient een jaarrekening van een accountsverklaring te worden voorzien. Mocht dit noodzakelijk zijn, kan Kaspers Advies een onafhankelijke accountant voor u inschakelen. Uiteraard brengt dit extra kosten met zich mee.

Offerte aanvragen jaarrekening

Bent u benieuwd wat administratiekantoor Kaspers Advies in Stadskanaal voor uw onderneming kan betekenen? Naast jaarrekeningen verzorg ik ook uw BTW-aangiftes, bezwaarschriften, het aanvragen of wijzigen van toeslagen en alle zaken die bij het onderhouden van een goede administratie aan de orde komt. Ik kom graag eens bij u langs om over mijn werkwijze te praten. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u toch nog een vraag of zijn er onduidelijkheden, zoek dan contact met mij! Binnen 48 uur neem ik contact met u op! Is het dringend, neem dan telefonisch contact met mij op via 06-123 728 81.

Harm-Jan Kaspers, eigenaar Kaspers Advies