Dé boekhouder voor particulieren in Groningen en Drenthe

Zoekt u een boekhouder voor uw privé-administratie in de regio Assen, Stadskanaal en Assen? U bent jaarlijks verplicht om uw aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst in te dienen. Het kan ook voorkomen dat u een bezwaarschrift wilt indienen of een toeslag wilt aanvragen of wijzigen. Op zulke moment is het prettig om op een boekhouder terug te kunnen vallen. Administratiekantoor Kaspers Advies in Stadskanaal ondersteunt en adviseert u graag.

Boekhouder Groningen en Drenthe

Administratiekantoor Kaspers Advies is gevestigd in Stadskanaal. Stadskanaal is gemakkelijk bereikbaar via Assen, Groningen en Emmen. Tevens zijn klanten in deze omgeving (zoals, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Borger of Gieten) voor mij snel te bereiken. Als boekhouder / belastingadviseur werk ik regelmatig op locatie. Is het niet mogelijk om bij mij langs te komen? Dan verzorg ik uw administratie of belastingaangifte aan huis.

Administratiekantoor: inkomstenbelasting

Veel particulieren laten hun administratie door een boekhouder / belastingadviseur verzorgen. Het indienen van de inkomstenbelasting kan u veel tijd besparen. Er komt vaak meer bij kijken dan wordt gedacht. Weet u bijvoorbeeld voor welke aftrekposten en heffingskorting u in aanmerking komt? Wanneer administratiekantoor Kaspers Advies uw administratie in orde maakt, heeft u nergens omkijken naar. Ik zorg ervoor dat alles keurig en op tijd bij de Belastingdienst binnenkomt.

Administratiekantoor Kaspers Advies verzorgt:

  • Aangiftes inkomstenbelasting
  • Aangiftes erfbelasting en schenkbelasting
  • Aanvragen en wijzigen toeslagen (zoals zorgtoeslag en huurtoeslag)
  • Opstellen bezwaarschriften

Geregistreerd administratiekantoor

Wilt u uw administratie onderbrengen bij een geregistreerd administratiekantoor in de regio van Groningen en Assen? Maak een vrijblijvende afspraak met Harm-Jan Kaspers!

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u toch nog een vraag of zijn er onduidelijkheden, zoek dan contact met mij! Binnen 48 uur neem ik contact met u op! Is het dringend, neem dan telefonisch contact met mij op via 06-123 728 81.

Harm-Jan Kaspers, eigenaar Kaspers Advies